Svar från frågestunden | littlethess

littlethess

Annons

Svar från frågestunden

har alla gymnasium matkort? är det mycket pengar på matkortet? vad vill du bli när du gått ut gymnasiumet?  – Nej verkligen inte, bara några få som har det! Alla har olika mycket pengar, men vi har 55kr om dagen. Jag vill bli advokat, så måste läsa på högskolan först 🙂

har du lösögonfransar ofta?? Eller aa använder du dem varje dag? – Förut hade jag det, men aldrig längre. Har ganska långa ögonfransar naturligt, kyss

600312_431415160279971_1413772085_n

vem brukar du vara med i din klass? jag tror att du och jag har olika scheman för jag ser dig aldrig :( din blogg är världens bästa! – Haha jag dör, är inte med någon i min klass faktiskt. Va söt, kom fram och hälsa när du ser mej iallafall sötis!

vilka photo appar använder du? kan du visa allaaaaa – Pixl-o-matic (ändrar effekt), Instagram (ändrar effekt), Frametastic (gör collage), PicLab (skriva på bilder, göra hjärt-ramar osv, finns effekter också)

Hur lång tid tar det för dig att fixa dig på morgonen? Brukar se dig i skolan och du är så snygg hela tiden… – Brukar gå upp 1 timme innan jag ska gå, sminka mej + kläder + platta håret tar en halvtimme typ. Om jag måste stressa så går de jättefort! Iiih va glad jag blir, tack sötnos

Tycker du hellre om att festa och träffa nya kilar eller vill du hålla dig till en? – Håller mej till en!!! 

Hur långt varade ditt längsta förhållande? – 1 år och 9 månader. 

Om man vill nå dig privat vart gör man det? Visar du det för någon om någon skulle skriva om något privat till dig? Ärligt svar tack, puss bästa bloggaren – Skrolla ner två inlägg så hittar du det 😉 absolut INTE, berättar aldrig vilka det är som skriver till mej för sånt tycker jag är jätteprivat och hade blivit arg om någon visade vad jag skrev t.ex. Så allt stannar mellan mej & den som skriver till mej! Kyss på dej

varför gör du typ aldrig videobloggar? – Blir jätteobekväm, stänger av mej själv under hela videobloggen och när jag kollar på den efteråt så blir det allting ”va, sa jag så??”

Hur lång? – Poppisfrågan, 155 typ? Det var jag senast tror jag fast det var jättelängesen jag mätte mej!

201212282353231640832266_sbig

Vad tänar du? för din kropp dödar och lite tips på hur du ‘’stay in shape” haha jaa. – Ahhhh du gjorde mej jätteglad nu men tro mej min kropp är så otränad den kan bli, är skadad så tränar absolut ingenting förutom 111 trappsteg upp till skolan haha. Tips på att stanna i formen är att äta regelbundet, träna om du orkar hah, annars så räcker det med att promenera/röra på dej då & då. Drick kaffe på morgonen och ät en stor frukost, dina måltider ska bli mindre och mindre ju senare det är på dagen. Jag ska egentligen inte prata för jag gör ingenting av det här, så lat!

Hur gammal också?
Älskar din blogg så fina bilder på dig och dina ögon dödar. –
15 år heh. Taaack fina du, åh massa kyssar :*

Asså therese, varför är du så grym på allting. Asså herregud, du är så fiiin. Förstår verkligen varför det finns avundsjuka männsikor där ute. För liksom kolla på dig gashhhhhhhh. Bästa bl oggen & bästa bloggläsaren OXOX – Iiiih kyss & smek på dej, kolla dej i spegeln och njut. Lavie

Har du bra självförtroende? – Ah, varför inte liksom kommer aldrig bli nån annan så ba helt onödigt att inte va nöjd med va man är

Litar du på dina vänner? Vilka är dina hobbys? Vad gör dig lycklig? Om du skulle beskriva dig själv med ett ord, vad skulle det då vara? – Klart jag litar på dem, annars hade jag aldrig kallat de för vänner men det är bara få som vet allt om mej. Hah, har inga hobbys? Mina vänner är min hobby, bloggen, familjen? De är även vänner & familj som gör mej lycklig. Ordet jag skulle beskriva mej med är ‘oslagbar’, alla är oslagbara om de ba vill 😉

20121228114124510832266_sbig

Trivs du i din skola? – Ja!

Funderar du på att klippa håret? – Hah eh ah

Vilka är dina favorit artister? – Ohhh det är många, men Dani M är en

Har du lätt för o få vänner? Vem var det som ringde dig angående bloggen?????!!!! – Hah jag är nog svår att förstå egentligen, jag har också svårt att släppa in nya människor i mitt liv för jag är rädd för att bli sviken typ. Har redan världens bästa vänner, känner inte något behov av nya kompiskretsar då jag bara trivs där jag kommer ifrån. Hugo Rosas ringde mej! 

vem umgås du mest med i din klass? vill så gärna börja i din skola! – Ingen lå, börja & umgås med mej

Solbränd/Blek
Blong/Brunette
Läppstift/Läppglans
Ronaldo/Messi
Jeans/Leggings
Rumpa/Bröst
Snacka skit/Snacka politik
Kärlek utan sex/Sex utan kärlek
Romantisk komedi/Skräckfilm
Snygg och elak/Ful och snäll
Smal/Kurvig
Kissie/Dessie

vad tycker du om bröstpiercings? – Boooomb!

har du hellre fler vänner eller få äkta vänner? – Få äkta lätt

vem är hon lajvaren Emelia? och hennes lajvar vänner????? hört mycket om de, USCH – Fråga henne hah, skiter iii. 

Vart är linnet ifrån? Tacksam för svar. Kram – H&M. Puss!

image

du är fett vacker tjej, megan fox kan slänga sig ;) , tänkte fråga om du kan göra några videobloggar? kanske hårvideo, sminkvideo eller något sånt? (: – Galet chey, jag slänger mej för dej så söööööt!!! Tacktacktack. Jag ska försöka bli bättre på det, men tror inte att jag kommer prata isåfall utan jag kanske kan göra en sminkvideo som du. Påminn mej! Love

248361_459795320775288_694369720_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. :o

    THERESE JAG DÖR. Jag går i din gamla skola (tynnered) och har alltid älskat din blogg , och jag visste inte att hugo rosas hade ringt dig ?!? du och han är några av mina förebilder … älskar din blogg mest

Annons
stats